Geplaatst op Geef een reactie

Jan’s Jaargang

Jan’s Eerste Jaargang,

En dan besluit onze webmaster (zijn we ook zelf;-) dat we moeten gaan bloggen. Dit is dan ook mijn eerste blog en het goede voornemen om jullie wekelijks mee te nemen met wat ik mee maak, er bij leer, wil delen met jullie, of waar ik aan denk. Ik ga mijn best doen om iedere week iets te bloggen. Dit zal uiteraard vaak foto gerelateerd zijn of er in de verte in ieder geval iets mee te maken hebben.

Deze week was interessant omdat ik bijna iedere dag in de studio was en dus veel met fotografie bezig kon zijn. Ook wel om heel veel kleine zaken weg te werken waar ik jullie niet mee zal vervelen. Het einde van het jaar is in zicht en dus tijd voor overdenkingen. Hoe en wat in 2012 met de fotostudio? Spannend wat het nieuwe jaar gaat brengen hoor!

We zijn nu ruim twee jaar bezig en dat is voor veel ondernemers het moment van de waarheid. Wij hebben wel een luxe positie en in twee jaar een groei doorgemaakt waar we vooral van hebben gedroomd. Van een crisis hebben we niet zo’n last gehad hoewel we ook nooit zullen weten hoe het ons vergaan zonder crisis. Voor 2012 hebben we nog een aantal plannen op de plank liggen en gaan we volgende week verder over brainstormen.

Verder wat creatief bezig geweest met Motion (Apple software voor animaties). Ik heb wat geexpirimenteerd hoe dit werkt en een intro gemaakt voor onze slideshows en filmpjes die we steeds vaker maken. Geef gerust je commentaar en ook hier zal ik in de komende weken meer over gaan schrijven.

Fijne Kerstdagen en tot volgende week!

Foto tip: Zet je witbalans is een keer vast op lamplicht bij het kerstdiner!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.