Geplaatst op Geef een reactie

Zo wordt de belevenis bij onze fotostudio mooier

2013-in-klokHet was me een jaartje wel, 2012! In 2012 hebben we de samenwerking opgezocht met anderen om meer helderheid te krijgen op hoe we onze marketing, sales en contact met klanten kunnen verbeteren. Boeiende gesprekken waar vaak hele mooie ideeën uit voortkomen. Voor onszelf ook een eyeopener om antwoord te geven op de vragen als “Wat vinden wij nou echt belangrijk” en nog boeiender: passen de antwoorden van Jan, Claudia en mij wel bij elkaar?

Verder hebben we een grote mijlpaal bereikt met de eerste cursus Photoshop Elements, niet alleen omdat dit de eerste keer was dat we dat deden, maar deze werd door Claudia gegeven. In 2011 nog maar net haar opleiding afgerond en een jaar later staat ze les te geven! Ook aan mannen die bijna vier keer zo oud zijn als zijzelf. Het was mooi om te zien hoe ze daarin groeide en steeds beter in haar element kwam! Het is dus geen verrassing dat er een vervolg op komt in april.

Zelf ben ik aan het einde van het jaar druk bezig geweest met het herontwerpen van onze website. Wel het open en positieve behouden van de oude site, maar toch ook de site een consistentere uitstraling geven, makkelijker om te onderhouden en veel meer foto’s toe te voegen. Verder een andere insteek in de navigatie, beter beredeneerd vanuit de bezoeker van de site: waar kom ik voor en hoe vind ik dat makkelijk? Ik hoop dat de bedoelingen goed uit de verf zijn gekomen 🙂

Wat betekent dit voor volgend jaar? Naast een nieuwe cursus Lightroom 4, maken we op meerdere vlakken meters om onze visie en waarden toe te passen in elke stap die we maken. Soms minder zichtbaar in bijvoorbeeld aanpassingen van onze werkwijze, maar soms heel zichtbaar door verpakking van onze producten of de nieuwe App die we onze klanten bieden. Deze app draait op alle gangbare tablets en smartphones waardoor je de foto’s van de sessie altijd bij je hebt en kunt delen. Zo wordt de belevenis bij onze fotostudio elke keer mooier!

Ik wens je een gezond, succesvol en liefdevol 2013!
(en vergeet het niet vast te leggen 🙂

Groet, Olaf

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.