Geplaatst op Geef een reactie

Nee, ik ben een goeie fotograaf

Onlangs was ik in het UMC Utrecht voor het maken van zakelijke profielfoto’s van twee nieuwe managers. We zochten een goeie plek op en al vrij snel had ik de profielfoto’s gemaakt op een mooie plek voor een raam. Leuk effect door de lichtstraling van buiten op de haren, net even wat anders dan anders.

Gelukkig waren de twee managers ook blij met het resultaat, ik vind het altijd fijn om meteen met ze door de beelden te lopen. Ik heb de foto’s bewerkt en opgestuurd. De volgende keer kwam ze er op terug:

Mooie foto’s! Dank je wel!
Graag gedaan zei ik
Maar ja, jij hebt ook een goeie camera!
Eh, ja … ik weet het, ze bedoelde het echt goed, maar het was wel knap hoe snel je een compliment weer kunt ontkrachten 🙂

En ik, wat deed ik? Ik antwoordde (in een vlaag van onbescheidenheid):

Nee, ik ben een goeie fotograaf!

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.