Geplaatst op Geef een reactie

Prijs voor Fotostudio Jan en Olaf

Karakter - inzending van Olaf Schulte
Karakter – inzending van Olaf Schulte

Olaf Schulte van Fotostudio Jan en Olaf uit De Meern heeft tijdens het Master Photographers Network-congres op 2, 3, en 4 november in Utrecht de derde prijs gekregen van de vakjury voor zijn foto. Het thema van de themawedstrijd was karakter.

Het Master Photographers Network is een netwerk van professionele fotografen en organiseert jaarlijks bijeenkomsten om de fotografie in Nederland naar een hoger niveau te brengen. Aan de themawedstrijden die het netwerk organiseert, mogen fotografen een eigen invulling geven. De vakjury die de foto’s beoordeelt, bestond deze keer uit Lucille Feremans uit België, Janusz Szpakowski uit Spanje en de Nederlandse Ad Verijken. Zij hebben de foto van Olaf Schulte bekroond met een derde prijs. Enkele punten waar de jury op lette, zijn kwaliteit, onderscheidenheid, techniek en emotie.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.