Geplaatst op Geef een reactie

Tot ziens

Vanaf 1 februari 2014 ben ik niet meer werkzaam bij Fotostudio Jan&Olaf, omdat ik voor mezelf ga beginnen als fotograaf.
Het is een enorm spannende stap die ik ga zetten, met (hopelijk) veel leuke momenten. Ondanks dat ik het altijd erg leuk heb gehad bij Jan en Olaf merkte ik dat het steeds meer ging kriebelen. Het idee om je eigen bedrijf te hebben, alles alleen te doen en te ontdekken.
In februari 2011 ben ik hier voor het eerst binnen komen lopen om stage te lopen en daarna blijven hangen. In die 3 jaar heb ik veel geleerd, veel gezien en veel gedaan. Iedere dag denk ik weer; Ja, fotografie past echt bij mij. Niet alleen het fotograferen, maar alles wat daarbij komt kijken.
Via deze weg wil ik iedereen “Tot ziens” zeggen. Ik heb liever geen afscheidsborrel, maar als je mij graag nog een
keer wil zien, kan dat natuurlijk best. Mail dan even voor een afspraak.
Liefs,
Claudia
Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.