Laden Evenementen

« Alle Evenementen

 • Dit evenement is voorbij.

FotoWorkshop Create your own backdrop and shoot it

24 april : 10:00 - 16:00

€295
Arabicdress

Een unieke workshop om je eigen unieke achtergrond te leren maken en te gebruiken voor een fotoshoot. De eerste bijeenkomst om e.a. goed voor te bereiden is al op woensdagavond 13 april om 20:00. Op zondag 24 april gebruiken we de hele dag en beginnen dan om 10:00 uur.

Theorie en voorbereidingen: 13 april 20:00 – 22:00 uur

In de eerste bijeenkomst bespreken we de mogelijkheden van kleur en het materiaal. Ook kijken we individueel wat je wilt maken zowel als achtergrond als in de fotoshoot. Welke stijl welk type model hebben we nodig etc.  Ook zal ik je wat filmpjes laten zien zodat je zondag weet wat je te wachten staat. We hebben dan nog een paar dagen om e.a. voor te bereiden en goed af te stemmen.

Paint en fotoworkshop: 24 april 10:00 – 16:00 uur

Ik leer je hoe je het beste gebruik kun maken van verschillende technieken en kleuren. Samen maken je eerste Fine Art Backdrop. Tijdens de lunch kan deze drogen en kunnen in de middag met een model aan de slag om gelijk een mooie foto’s te maken. Gebruik van onze studiolampen spreekt voor zich, maar ook als je je eigen lampen wilt gebruiken kan ik je daarbij helpen. Rond 16:00 uur ronden we af  neem je je eigen Fine Art Backdrop mee naar huis. Deze rol je gewoon op en past in de meeste auto’s.

Wat moet je weten?

Vooraf

 • wat wil je maken, welke stijl spreekt je aan?
 • Misschien ken je iemand die wel model wilt staan of heb je liever dat ik iemand regel? alles kan.
 • Wil je studiolicht of daglicht gebruiken?
 • Heb je je eigen studio lampen waar je beter mee wilt leren werken? neem die dan mee voor de workshopdag.

Voor de paint workshop en fotoshoot

 • Oude kleren en oude schoenen zijn wel handig. We gaan namelijk flink spetteren en sputteren.
 • Heb je nog een oude koker van normaal achtergrond papier (minimaal 2,10 meter lang) neem die dan mee. Hier rollen we dan de Fine Art Backdrop netjes op om mee te nemen.
 • De prijs van de workshop is dus inclusief twee doeken van 2,10 meter bij 2,50 en alle verf en benodigdheden. Het doek ligt voorbereid voor je klaar om te bewerken. Uiteraard vertel ik je ook hoe je die voorbereiding zelf ook kunt doen. Hiervoor heb je een aantal dagen/uren droog tijd nodig. Vandaar dat ik dat al voor jou hebt gedaan.
 • Neem je camera mee (volle accu en leeg kaartje?).
 • eventueel je lampen en een laptop. In de middag willen we ook samen naar de resultaten kijken en eventueel wat bewerkingen laten zien.
 • Parkeren kan op eigen terrein voor de studio.

Gegevens

Datum:
24 april
Tijd:
10:00 - 16:00
Kosten:
€295
https://www.fotostudioxl.nl/evenementen/

Organisator

FotoStudio XL
Telefoon:
030-6704018
E-mail:
info@fotostudioxl.nl
Bekijk de site van Organisator

Locatie

FotoStudio XL – Studio 3
Utrechtseweg 37 a
Utrecht, 3544NA
+ Google Maps
Telefoon:
030-6704018