Color Splash Photography Workshop, zondag 26 augustus 2018

145,00

Zin in een dagje fun en thuiskomen met kleurrijke foto’s?
Boek dan nu een workshop Color Splash Photography bij ons. Een unieke samenwerking van Fotostudio Fine Art en FotoStudio XL. Zo zijn we de hele dag met twee instructeurs en is er heel veel ruimte voor individuele vragen en situaties.

Op voorraad

Beschrijving

Workshop Color Splash Photography

Minimaal 8 personen, maximaal 12 personen. We zijn met minimaal twee instructeurs en gaan in groepjes van twee tot vier personen tegelijk aan de slag. Vier verschillende opstellingen staan voor jullie klaar en krijg je voldoende tijd om jouw beste foto’s te maken. Natuurlijk helpen we je met het instellen van de camera daar waar nodig.
De hele dag staat koffie, thee en iets lekkers klaar en is er rond 12:30 een lunch.
Datum: zondag 26 augustus van 10:00 – 16:00u.

Wat gaan we fotograferen?

Paint Splash Photography

Foto’s maken waarbij de verf in het rond spat! We hebben een zelf ontwikkelde opstelling waarbij je deze foto’s gaat maken. Wij helpen je met de bediening van o.a. de flitsers en de juiste dosering van de verf.

Liquid Smoke Photography

Kleurwolken onder water. Magische vormen en wolken op een creatieve wijze vastgelegd. De bediening van de flitsers gaat met triggers, waar we je van alles over vertellen. Wil je later zelf iets aanschaffen? Dan is dit de uitgelezen kans om te experimenteren met verschillende merken en typen flitsers. Daarna kun je zelf de beste keus maken voor een goede investering.

Magic Crystal Ball Photography

ontdek de magie van de glazen bol en unieke verlichting. In deze opstelling gaan we aan de slag met een lange sluitertijd, glazenbollen en reflecties. Wat ga jij hiermee creëren?

Splash Fotografie

We hebben een aquarium met een lichte achtergrond. Hierin kunnen we van alles gooien om te fotograferen. Timing is alles bij deze vorm van fotografie, maar misschien toch gemakkelijker dan je denkt. Wij zorgen voor de heerlijke aardbeien en pepers.

Aan het eind van de dag leggen we je uit hoe je met Lightroom en Photoshop jouw beelden tot ware kunstwerken kunt verheven. We zorgen ervoor dat jij en de camera droog en schoon blijven! Maar trek voor de zekerheid toch kleding aan die vies mag worden.
Benodigdheden:
  • Statief (eventueel bij ons te leen)
  • Spiegelreflex- of systeemcamera met hotshoe (flitsaansluiting)
  • Normale Lens/objectief (of macro lens, voorkeur rond de 100 mm), maar elke lens met een bereik van 70 tot 200 mm is okay.
  • Een volle accu en een leeg geheugenkaartje(s)
… en een gezonde doses enthousiasme.
Kennis van je camera is handig en ben je beginnend of al wat verder gevorderd? Je gaat zeker veel leren die dag. Ervaring met bijvoorbeeld Lightroom of Photoshop is handig, maar ook zeker niet noodzakelijk.