Rijnvliet FotoShoot op 2, 3 of 5 oktober

Free

* Helaas alle 32 sessie zijn al vol geboekt *

Modellen gezocht !

Wil jij een spetterende foto van jezelf terug zien in het nieuwe Rijnvliet clubhuis? Meld je dan nu aan voor een gratis fotoshoot en zorg dat je je clubkleding en hockeystick meeneemt. Een handdoek en een paar droge kleren zijn wellicht ook handig;-)

Beschrijving

De Hockeyclub HC Rijnvliet krijgt een nieuw clubhuis. Om de aankleding een persoonlijke tintje te geven fotografeer ik op woensdagmiddag 2, donderdagmiddag 3 en zaterdagmiddag 5 oktober, de Rijnvliet leden in de waterstudio. Wil jij dus in jouw uit of thuis tenue, spetterend op de foto, meld je dan nu gratis aan!

De fotoshoot is in de studio (Utrechtseweg 37a) en duurt 15 minuten per persoon. Ik wil die middag zoveel mogelijk mensen, zowel kinderen als volwassenen fotograferen. Kom je met twee modellen kan dat in die 15 minuten. Wil je met meer komen (3 of 4), boek dan twee sessies achter elkaar. De foto’s worden later afgedrukt om op te hangen in het nieuwe clubhuis, Zelf krijg je ook een kleine afdruk van de beste foto en het digitale bestand om te delen op sociale media.