Workshop Fine Art Backdrop Painting vrijdag 8 november

245,00

Leer je eigen achtergronden maken, in één dag leer je verschillende technieken en maak je je eerste eigen backdrop. Er ligt een dubbelzijdig canvas (2,20 x 2,60 meter) voor je klaar. Met verschillende materialen gaan we met jouw eerst backdrop aan de slag. Wil je donker, licht, druk of rustig. Je zegt het maar.

Uitverkocht

Beschrijving

Vrijdag 8 november: Workshop Fine Art Backdrop Painting

We beginnen om 10:00 uur. Ik leer je hoe je het beste gebruik kun maken van verschillende technieken en kleuren. Samen maken je eerste Fine Art Backdrop. Tijdens de lunch kan deze drogen en kunnen daarna aan de slag met de achterkant. Nog meer technieken en nog meer verf. Tevens zal in de middag een model aanwezig zijn om gelijk een mooie foto te maken. Uiteraard geef ik dan de beste tips voor een geweldige foto. Gebruik van de studiolampen spreekt voor zich. Rond 16:00 uur ronden we af  neem je je eigen Fine Art Backdrop mee naar huis. Deze rol je gewoon op en past in de meeste auto’s.

Wat moet je weten?

  • Oude kleren zijn wel handig. We gaan flink spetteren en sputteren:-)
  • Heb je nog een oude koker van normaal achtergrond papier (minimaal 2,20 meter lang) neem die dan mee. Hier rollen we dan de Fine Art Backdrop netjes op om mee te nemen.
  • De prijs van de workshop is dus inclusief een doek van 2,20 meter bij 2,60 en alle verf. Het doek ligt voorbereid voor je klaar om dubbelzijdig te bewerken. Uiteraard vertel ik je ook hoe je die voorbereiding zelf ook kunt doen. Hiervoor heb je een aantal dagen/uren droog tijd nodig. Vandaar dat ik dat al voor jou hebt gedaan.
  • Parkeren kan op eigen terrein voor de studio.