Evenementen fotografie

Evenementen fotografie kan twee doelen nastreven:

Evenementen fotografie als fotomarketing

Tijdens uw evenement fotograferen we uw bezoekers en geven hen een kaartje waarop staat waar ze de foto kunnen vinden. Na afloop vinden zij deze foto bijvoorbeeld op uw Facebookpagina. Hier taggen, liken en sharen uw bezoekers de foto’s. Door deze vorm van evenementenfotografie krijgt u als opdrachtgever zoveel mogelijk exposure en viraliteit op social media.

Evenementen fotografie als sfeerimpressie

Evenementen fotografie wordt effectief ingezet om mensen een indruk te geven van een evenement. Hierbij is de evenementen fotografie dus voornamelijk gericht op degenen die het evenement bezocht hebben, of daarover getwijfeld hebben: herinnering voor de bezoekers, trigger om uw volgende evenement te bezoeken voor zij die niet zijn gekomen.

FotoStudio XL en bedrijfsfotografie

Beide vormen van evenementen fotografie zijn geschikt voor uiteenlopende evenementen, zoals opening van een nieuwe winkel, restaurant of sportcentrum, of de uitreiking van een rapport, prijs of een zakenborrel. Uw evenement wordt zodanig gefotografeerd dat u een mooie impressie overhoudt van het evenement zoals het was met verrassende beelden en oog voor detail. Bij vrijwel iedere gelegenheid is een passende vorm van evenementen fotografie nodig.

U verzorgt het evenement, wij de herinnering!

 

Hieronder twee voorbeelden van foto en film registraties