Geplaatst op

Het kleinste kamertje

Het kleinste kamertje aan de Utrechtseweg 37
Het kleinste kamertje aan de Utrechtseweg 37

Het zal de meesten niet zijn ontgaan, maar Fotostudio Jan en Olaf verhuist dit najaar naar de Utrechtseweg 37, Utrecht. Een schitterende plek, midden in Leidsche Rijn met meer mogelijkheden voor creatieve fotografie dan ooit!

En dus ben ik het kleinste kamertje aan’t schilderen

De aftrap was vorige week toen we met ongeveer 15 personen over het hele terrein in de weer waren. Familie, vrienden, kennissen, vrienden van vrienden en zelfs een van onze cursisten zwoegden die zaterdag door, ondanks de hitte! Hamertje-Tik krijgt zo een heel andere betekenis niet, Bas, Rick, Jula?

Nu met een kleinere delegatie, maar onverminderd door. We zijn met zoveel bezig, voordeuren, laminaat, stof, keuken, stof, stof, stof. Had ik al verteld dat het er stoffig is? Het dak gaat eraf, letterlijk. Maar ook … het kleinste kamertje. Mooier, frisser, schoner en een beetje gek … zo moet het worden!

Ik hoop je de komende tijd vaker mee te nemen in deze tocht, maar het blijft een lastige afweging: kwast of toetsenbord!

Groet, Olaf