Wie is

Wie ben ik…

De beste fotograaf van Utrecht natuurlijk:-) en bovenal vriendelijk, toegankelijk en met een passie voor mooie foto’s. Misschien ben ik die laat bloeier. Pas na mijn afgeronde HBO studie in 1995 en helemaal na mijn eigen huwelijk met Elise in 1999, is mijn passie voor fotografie ontstaan. Fotografie werd digitaal en het Internet deed zijn intrede. Het geklooi met die rolletjes had ik niets mee. Digitaal begreep ik er direct meer van en vond ik fotografie pas echt leuk worden. De snelheid is fascinerend. Je probeert iets en ziet direct resultaat. Ik heb zeker wel geduld hoor, maar niet als het om techniek gaat. Dat moet snel en efficiënt.

Samen met Elise hebben we drie kinderen gekregen. Natuurlijk gingen die gelijk op de foto en zijn ze super om te fotograferen. Vanaf 2009 ben ik een professioneel bezig met fotografie. Eerst vooral kinderen en snel ook volwassenen.

Het is een eer om ook jou of jullie bijzonder op de foto te zetten. Iedereen is uniek en zo is ook iedere fotosessie uniek. Een mooie foto maak je niet in 5 minuten, daarom neem ik de tijd, bespreken we samen je wensen. Dit creatieve proces is ook al geweldig om te doen en natuurlijk telt het eindresultaat. Ik garandeer je dat je positief op de foto komt zoals jij zelf bent. Door mijn aanpak zelfs wel ietsje mooier.

– Jan van Beijnhem