Fashion Fotografie

Fashion fotografie is een bijzondere vorm van fotografie. Het doel is om de kleding die een model of modellen aan hebben, neer te zetten in een sfeer die past bij de branding van het merk of de winkel. Dit kan uiteenlopen in verschillende stijlen, van juist heel zakelijk en degelijk tot stoer een industrieel of zeer extravagant tot sexy. De kunst is dat te creëren wat goed aansluit bij de doelgroep.

Ook de plek van publicatie is belangrijk. Zijn het foto’s of filmpjes voor Sociale Media of juist product fotografie voor in een webshop? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden die wij zowel in house als op locatie kunnen bieden.

Bekijk onze eerdere Fashion fotografie opdrachten

Bij FotoStudio XL hebben wij veel ervaring in het maken van creatieve en aantrekkelijke fashion foto’s. Wij denken mee hoe we de kleding en accessoires van modellen zo indrukwekkend mogelijk kunnen presenteren. Bekijk hieronder enkele van onze eerdere projecten om een idee te krijgen van onze mogelijkheden. Wij staan altijd open voor nieuwe en uitdagende opdrachten, neem contact op voor meer informatie of om vrijblijvend een afspraak te maken.

Waarom voor FotoStudio XL kiezen?

Professionele foto's met FotoStudio XL

Bij FotoStudio XL krijgt u altijd persoonlijke aandacht en denken wij graag met u mee om het beste resultaat te behalen.