Geplaatst op

Multifunctionele fotostudio

WK fans in de fotostudio
WK fans in de fotostudio

Klussen

Woensdag is een bijna vaste klusdag/avond in de nieuwe fotostudio. Je loopt rond in niet-alledaagse kleding en heb zoveel te doen dat het eind nog niet in zicht is. Daar zijn we intussen wel aan gewend. Gisteren was anders …

Australië – Nederland

Gisteren hebben we even geproefd aan de vele mogelijkheden van deze ruimte. Stoelen bij elkaar, scherm ophangen en kijken maar. Volgens de laatste Just In Time principes werd Digitenne aangeleverd. De enorme kieren in het plafond kwamen goed van pas. Zo kon de antenne door het plafond heen lekker hoog worden neergezet. Prima beeld en kijken maar. Voor degene die medelijden met ons heeft dat we alleen aan de vele mogelijkheden hebben kunnen proeven, no worries mate! De tafel net buiten beeld stond vol met lekkers!

Maandag weer!

Groetjes, Olaf