Geplaatst op

Bedankje

Van de week mocht ik een mevrouw fotograferen die al de respectabele leeftijd heeft bereikt van 85 jaar. Een vlotte oma die nog fietst en boven in nog alles nog prima op een rij. Ze stond alleen nooit goed op een foto en dat vond ze vreselijk. Tja mocht er wat gebeuren dan hebben ze niet eens een mooie foto van me!

Dus een afspraak gemaakt in de studio en heerlijk zitten kletsen over het leven, haar inmiddels 15 jaar geleden overleden man, hun kinderen en klein kinderen. Het is een trotse oma die heel vrolijk in het leven staat. Toen aan de slag. Eerst een paar proef foto’s maar we waren beide niet gelijk tevreden. Dus een andere aanpak met een andere achtergrond. Deze keer goed passend bij haar blouse waar ze ook zo blij mee was. We selecteerde de beste foto en die heb ik direct een aantal keer afgedrukt.

Ze was zo blij met de foto en vond de afgesproken vergoeding blijkbaar niet voldoende. Vandaag kwam ze nog even langs voor een fles wijn een een doos chocolade. Voor mij een ultieme combinatie;-)!

Wat een leuke en lieve mevrouw

De foto staat nu te pronken bij haar familie en straks, als er wat gebeurt, is het “de foto” bij haar uitvaart. We hebben afgesproken dat dat nog heel lang duurt.