Fotoboek: Marks of Pride and Beauty

42,50

De crowdfunding is een succes en maar liefs 110% van het streef bedrag opgehaald en het Marks of Pride and beauty fotoboek gaat er dus nu zeker komen. Bestel nu al jouw exemplaar draag mee ook bij aan de stichting Kind & Brandwond. 17,50 van het aankoop bedrag gaat naar het mooie werk wat deze stichting doet.

Beschrijving

Vanaf 2016 fotografeer ik met enige regelmaat mensen met aanzienlijke littekens. Inmiddels zijn ruim 50 mensen gefotografeerd en wordt het tijd voor een prachtig fotoboek. De mensen zijn gefotografeerd voor het fotoproject Marks of Pride and Beauty met hun littekens duidelijk zichtbaar in beeld. Iedereen heeft ondanks of zelfs dankzij, zijn of haar littekens een positieve en krachtige uitstraling.

Voor het uitbrengen van een fotoboek is er een crowdfunding geweest en heeft ruim 110% van het streefbedrag opgeleverd. Op 7 oktober is de lancering geweest met een geweldige expositie. De verzendingen van de eerder bestelde boeken is afgerond en de vanaf nu bestelde boeken worden twee keer per week verzonden. De prijs van 42,50 is inclusief verzending in Nederland. Bovendien wordt van dat bedrag 17,50 gedoneerd aan de stichting Kind & Brandwond. Dit wordt vooral gebruikt voor leuke activiteiten bij de vakantie weken die voor verschillende doelgroepen worden georganiseerd.