Geplaatst op Geef een reactie

De passie van het vak

We hebben het er vaak over in de studio, waarom is fotografie jouw passie? Hieronder vind je mijn antwoord;

Fotografie is mijn passie,

Omdat je met 1 foto,

Zoveel kan vertellen,

Kan losmaken,

Die ene foto kan je laten lachen,

Je laten huilen,

Die ene foto is zo bijzonder,

Voor jou,

Het is zo mooi,

Om even stil te kunnen staan bij die herinnering,

Elke keer weer.

Zonder fotografie zouden we een hoop dingen niet weten, mensen zouden geen gezicht hebben.

Waar zouden we zijn zonder fotografie?

Zonder foto’s van datgene wat je liefhebt?

Tegenwoordig kan iedereen foto’s maken met zijn telefoon, waarom? Ik denk dat dat is zodat je altijd een camera bij je hebt, zodat je altijd dàt moment kan vastleggen wat zo bijzonder voor jou is.

Toen ik anderhalf jaar geleden bij Jan&Olaf binnenstapte wist ik dat ik daar wel langer zou willen blijven dan de 3 maanden stage. Zelf had ik bedacht te vragen of ik mocht blijven na 1,5 maand, dan zouden ze veel van me gezien en misschien wel een keuze kunnen maken. Maar na 1 maand werd mij  gevraagd wat ik na mijn opleiding ging doen en kreeg ik een baan aangeboden. Natuurlijk heb ik gelijk ja gezegd! En tot de dag van vandaag weet ik nog steeds heel zeker dat dat een super keuze was. Werkgevers als Jan en Olaf vind je niet zomaar en ik ben dan ook erg blij met ze. Ze hebben me al heel veel geleerd (uitgeleerd ben ik nooit) en me geholpen om mijn grenzen te verleggen. Door mijn grenzen te verleggen geef ik nu zelfs een cursus Photoshop en naar mijn mening gaat het nog hartstikke goed ook. Ik had anderhalf jaar geleden nooit verwacht dat ik dat zou kunnen.

Kortom, iedere dag besef ik wel weer een keer hoeveel geluk ik heb met Jan en Olaf en mijn werk.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.