Geplaatst op Geef een reactie

Unicef en Knuffel op de foto!

Unicef en Knuffel op de foto!
Knuffel op de foto!

Op woensdag 3 april organiseren we weer een Knuffel op de foto! actie. Dit keer heeft deze wel een heel bijzonder tintje gekregen. We zijn benaderd door Unicef Utrecht of we aandacht willen besteden aan Unicef tijdens deze actie.

Daar hoefden we natuurlijk niet lang over na te denken. Mocht je de connectie zelf niet gezien hebben, dan moet bijgaande foto je toch wel uit de brand helpen. Als fotograaf visualiseren we natuurlijk graag! 🙂

Dus bij deze de oproep aan de deelnemers: Ja de actie blijft gratis … maar vergeet toch je portemonnee maar niet 🙂

Groetjes, Olaf

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.