Geplaatst op Geef een reactie

Overal kinderen!

Stonden we begin maart nog op een basisschool, afgelopen week zijn we bij Kinderdagverblijf Tomaz geweest. Het fotograferen op een kinderdagverblijf is toch heel anders dan op een basisschool. Doordat het iets minder kinderen zijn konden we iets meer tijd nemen om ze op de foto te zetten. Je bent wel de hele dag aan het entertainen en dat merk je wel aan het einde van de dag. Het fotograferen / entertainen van kinderen kan af en toe best vermoeiend zijn, maar het geeft je ook een hele hoop energie en leuke herinneringen.

Onze opstelling hadden we bij 1 van de groepen neergezet, omdat we daar een mooi hoekje hadden. Het leuke is dat de kinderen dan gelijk een beetje zien wat er allemaal gebeurd en dus minder verlegen zijn. Zo af en toe kwam er ook een kindje door het beeld heen lopen, maar ja, dat gebeurt nou eenmaal en is ook helemaal niet erg natuurlijk.

We hadden ook nog allemaal ballonnen meegenomen voor de kinderen en dat vonden ze erg leuk! Ook hadden we nog een wat grotere bad eend meegenomen en ook deze vonden ze erg leuk.

Naast de individuele foto’s hebben we ook nog foto’s gemaakt met een broertje of zusje. Je merkt wel dat ze met zijn tweeën toch net even ietsje meer durven. Maar wanneer we de kinderen apart gingen fotograferen, waren er vriendjes en vriendinnetjes bij die ons heel goed mee konden helpen.

Op de foto hieronder zie je dat de kinderen het gezellig en leuk vinden om bij je te komen kijken en zelfs even bij je op schoot komen zitten.

Tomaz

Ondertussen zijn we in de studio nog hard aan het werk met de foto’s van Arcade en daar komt Tomaz dan ook nog bij. Dan is het toch wel fijn dat we met z’n tweeën zijn, want dat scheelt wel een hoop werk.

We hebben leuke dagen gehad bij kinderdagverblijf Tomaz!kinderdagverblijf

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.