Geplaatst op

Stoere fotoshoot van Bob

Een nieuwe studio geeft nieuwe opties. Zo hebben we al de Dust foto’s gezien en hebben we met vonkenregens gespeeld (buiten dat dan weer wel).

Het werd tijd voor een van de onderwerpen die ik ook graag zou willen uitwerken. Je ziet het te weinig wat mij betreft:

Stoere fotoshoot van je huisdier

En zo nodigden we Bob uit, samen met Diana, zijn baasje, zijn visagiste, zijn impresario … en gingen aan de gang. Bob is een ideaal model: hij vindt het goed om op de tafel te staan (mag thuis niet); omringd te worden door rook (heeft ie thuis niet); en zo hard mogelijk door de ruimte te rennen (mag thuis al helemaal niet). Ziehier het resultaat. Bob is een goeie jongen, dus soms kijkt hij met zijn zachte karakter ook heel lief in de camera, maar dat vergeven we hem. Fotografie is tenslotte een samenwerking tussen fotograaf en model!

Wil jij ook een stoere fotoshoot van je huisdier? Je weet ons te vinden!