[et_pb_section admin_label=”section” transparent_background=”off” background_color=”#ffffff” allow_player_pause=”off” inner_shadow=”off” parallax=”on” parallax_method=”off” padding_mobile=”off” make_fullwidth=”off” use_custom_width=”off” width_unit=”on” make_equal=”off” use_custom_gutter=”off”][et_pb_row admin_label=”row” make_fullwidth=”off” use_custom_width=”off” width_unit=”on” use_custom_gutter=”off” padding_mobile=”off” allow_player_pause=”off” parallax=”off” parallax_method=”off” make_equal=”off” parallax_1=”off” parallax_method_1=”off” column_padding_mobile=”on”][et_pb_column type=”4_4″][et_pb_text admin_label=”Tekst” background_layout=”light” text_orientation=”left” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid”]

Master kwalificatie Jan van Beijnhem

[/et_pb_text][et_pb_image admin_label=”Afbeelding” src=”http://www.fotostudioxl.nl/wp-content/uploads/2016/11/Final-panel.png” show_in_lightbox=”off” url_new_window=”off” use_overlay=”off” animation=”left” sticky=”off” align=”left” force_fullwidth=”off” always_center_on_mobile=”on” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid”] [/et_pb_image][et_pb_text admin_label=”Tekst” background_layout=”light” text_orientation=”left” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid”]

Eens per jaar krijgen MPN-leden de mogelijkheid om op te gaan voor de kwalificaties Brons, Zilver of Goud Master.

Deelnemers leggen hun 10 (Brons) of 20 (Zilver en Goud) beste foto’s voor aan een internationale vakjury. Deze beoordeelt de beelden onder andere op kwaliteit, techniek en onderscheidend vermogen. Pas wanneer aan alle strenge eisen wordt voldaan mag de kandidaat zich Brons, Zilver of Goud Master noemen.

De beelden waarmee Jan van Beijnhem zijn kwalificatie in de wacht sleepte zijn gemaakt in zijn persoonlijke project “Marks of Pride and Beauty”. Een project waarbij mensen met littekens stralend en trots worden gefotografeerd. Vaak zijn dit mensen met brandwonden. Meer over dit project is terug te vinden op zijn speciale Facebook pagina:

Hieronder een video van de jury bespreking.

[/et_pb_text][et_pb_video admin_label=”Video” src=”https://vimeo.com/190699476″] [/et_pb_video][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]