LoveShoot XL

Een LoveShoot XL is een fijne manier om jullie relatie of verloving te vieren! Zomaar of eventueel als pre wedding shoot. Mogen we ook een eventuele bruiloft fotograferen dan geldt er een korting van 100 euro op de LoveShoot XL, of wordt dit een korting op jullie bruidsreportage.

Een LoveShoot XL is een fijne manier om jullie relatie of verloving te vieren! Zomaar of eventueel als pre wedding shoot. Van de mooiste foto’s maken we ook een minialbum van 10 pagina’s. Mogen we ook een eventuele bruiloft fotograferen dan geldt er een korting van 100 euro op de  LoveShoot XL, of wordt dit een korting op jullie bruidsreportage.

LoveShoot  XL – vier jullie liefde!

  • We kunnen verschillende samenstellingen fotograferen: individueel, samen, op mooie locaties? alles is mogelijk
  • Wil je je kleding wisselen tijdens de LoveShoot XL? Geen probleem!
  • Na ongeveer 1 week maken we een kijk afspraak waarbij we je de selectie laten zien. De samenstelling van jullie voorkeur verwerken wij in een minialbum van 10 pagina’s.
  • Er is altijd een vrijblijvende mogelijkheid om extra foto’s te kiezen tegen een meerprijs.
  • We sturen je een speciale app met de selectie van jullie love fotoshoot voor op je smartphone en tablet. Zo heb je je foto’s ook altijd bij je!
  • Een LoveShoot XL duurt minimaal 1,5 – 2 uur, maar wil je bijvoorbeeld ook naar buiten of zelfs op een andere locatie? Reserveer dan twee of meer blokken achter elkaar.

Natuurlijk maken we ook een mooie slideshow zoals hieronder met jullie mooiste foto’s:

Vanaf: 295,00

Gerelateerde Producten