Bel ons: (0)30 – 6704018

Mail ons: in**@fo**********.nl

Loveshoot

U bent op zoek naar mogelijkheden betreffende een loveshoot? Bekijk dan eens het portfolio van Fotostudio XL en laat u verrassen door de eindeloze mogelijkheden. Wilt u zelf een fotoshoot boeken? Dat kan zowel online als telefonisch. U bent van harte welkom in onze fotostudio te Utrecht!

Een loveshoot is erg leuk bij diverse gelegenheden. Denk bijvoorbeeld aan een origineel verjaardagscadeau voor uw partner, of een mooi aandenken voor in huis. Daarnaast bieden wij ook een loveshoot aan wanneer u gaat trouwen en nog twijfelt over een bruidsfotograaf. Laat u overtuigen tijdens de loveshoot, die geheel kosteloos is indien u voor ons kiest als uw trouwfotograaf.

Ontdek de mogelijkheden

De mogelijkheden van een loveshoot zijn eindeloos. Zo kunnen we jullie samen fotograferen, maar ook een paar individuele foto’s maken. Ook het wisselen van kleding tussen de foto’s door is geen enkel probleem. Het is maar net wat uw wensen zijn! Wij weten zelf een aantal mooie plekjes in de regio Utrecht, maar indien u zelf ideeën heeft over een geschikte locatie horen wij dit ook graag.

Online reserveren

Wilt u een loveshoot boeken voor u en uw partner? Dan kunt u dit eenvoudig online regelen via onze website. Geef uw gewenste datum en tijdstip aan en u ontvangt dan van ons een bevestiging. Ook in de avonduren en in de weekenden kunt u een afspraak maken. U kunt ons ook gerust bellen wanneer u vragen heeft.