Geplaatst op Geef een reactie

Rustige dagen

De maand januari is bij ieder bedrijf geloof ik wel rustig, maar goed, dat betekent wel meer tijd om alles eens goed op te ruimen. Inmiddels is dat eindelijk ook gebeurd, dus daar hoef ik me nu ook niet meer bezig mee te houden.

Afgelopen jaar (ergens in november) kreeg ik van de webmaster (lees: Olaf) de taak om eens wat foto’s uit te zoeken voor de zakelijke kant van onze website. 2 weken geleden kreeg ik een mailtje wanneer dat dat nou eens ging gebeuren (oepss..). Na een nieuwe deadline ervoor gezet te hebben en even nagevraagd wat ik ook alweer moest doen ben ik aan de slag gegaan. Het uitzoeken van foto’s voor op de website was geen probleem, maar er moet ook nog een tekstje bij. Ik kan (bijna) iedere week wel een blog schrijven over mijn bezigheden, maar om een tekstje te schrijven waarin wordt verteld waarom we bij bepaalde evenementen aanwezig zijn om te fotograferen.. schiet mij maar lek!

Stiekem blijf ik dan ook bezig met andere dingen te verzinnen, zodat ik de tekstjes een beetje vooruit kan schuiven, maar ja, die tekstjes moeten er toch echt komen. Om even een voorbeeld te geven waar ik aan denk met tekstjes:

Bruidsbeurzen

Afgelopen jaar hebben wij op een aantal bruidsbeurzen gestaan als bruidsfotografen. Maar wat is nou een bruidsfotograaf die alleen maar bij zijn standje staat? Wij zorgen ervoor dat we opvallen (met een Trash-the-dress-bruidje) en dat we natuurlijk foto’s maken voor een sfeerimpressie. Die is een paar dagen later natuurlijk te bewonderen op YouTube.

Het is me nu al gelukt om een iets langer tekstje te verzinnen, maar dan nog denk ik, met mijn blog kan ik als het even kan 3 pagina’s voor typen, maar met een tekstje voor op de website kom ik niet verder dan 4 regels.

Uiteindelijk ben ik er dus achter gekomen dat ik best creatief kan zijn wat betreft fotograferen en beeldbewerken en ideeën bedenken voor foto’s, maar als ik een tekst moet schrijven voor op de website dan weet ik helemaal niks meer. In ieder geval ga ik me nu lekker even bezig houden met Photoshop en het resultaat komt natuurlijk weer hierbij te staan.

Na ongeveer een halfuurtje werk doet de foto het niet met uploaden.. Maarrrr no worries! Hij komt er zeker nog op te staan!

Grtz!

Photoshop tip: Probeer Portraiture is (een plugin voor Photoshop) om het echte tijdschrift huidje te krijgen.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.