Geplaatst op Geef een reactie

Bijna vakantie

Afgelopen week was voor mij eigenlijk ingepland om alles een beetje af te ronden en te zorgen dat alles helemaal klaar is voor dat ik vakantie kan gaan vieren. Dat was weer een tegenvaller, want man o man wat een drukte ineens! Op de valreep (lees: morgen) heb ik nog 3 afspraken staan, maar na die 3 afspraken mag ik dan wel genieten van mijn welverdiende vakantie. Het is toch wel grappig dat ik mezelf zo goed had voorgenomen om aan het begin van de week al alles te gaan back-uppen en alle spullen die met mij mee gaan in te pakken en uiteindelijk heb ik dat vandaag nog even snel gedaan, want ik ben anders bang dat ik morgen weer iets vergeet.

Nou zijn we officieel 2 weken dicht, maar onofficieel ben ik aankomende dinsdag stiekem een beetje aan het werk (foto’s ophalen voor een klant) en Olaf en ik zijn in de tweede week allebei op een bruiloft aan het fotograferen (spannend!!) dat wordt de eerste bruiloft dat ik met Jan en Olaf mee ga en het is toch wel erg spannend om te gaan doen, maar het gaat helemaal goed komen.

Ik vind het leuk om te zien dat het onwijs druk is, want dan blijf ik niet alleen lekker bezig, maar ik geniet er ook van als ik eigenlijk bijna te weinig tijd heb om iets te drinken te pakken. Daarbij is het natuurlijk ook voor Jan en Olaf leuk dat het druk is in de studio!

Alles staat klaar om mee te gaan, maar ik heb nog 2 afspraken vandaag (vrijdag). Na de laatste afspraak kan ik de overige spullen nog inpakken en dan is het tijd om vakantie te gaan houden!

Tot over 2 weken!

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.