Fotografie cursus Utrecht

Fotografie cursus in Utrecht

Je hebt een fotocamera maar wilt hem ook “echt” kunnen gebruiken? Schrijf dan in voor een fotografie cursus in Utrecht! FotoStudio XL gaat verder dan alleen het vertellen van de theorie. Wij bieden diverse cursusvormen aan voor zowel beginners als gevorderden, zodat er altijd een passende uitdaging te vinden is!

Een passende cursus voor iedereen

Al onze fotografie cursussen vinden plaats in onze FotoStudio te Utrecht. We gaan hier aan de slag met de techniek en brengen u de nodige kennis bij van uw camera en de apparatuur. Ook gaan we aan de slag met het stimuleren van uw creatieve invulling. Na afloop van de basiscursus weet u hoe uw camera werkt en kunt u zelf de mooiste foto’s maken. Indien u na afloop nog een vervolg cursus wilt volgen voor meer verdieping, is dit bij ons ook mogelijk. Hier wordt u echt uitgedaagd om tot het uiterste te gaan en alles eruit te halen wat erin zit.

Beter leren fotograferen?

Volg dan de basiscursus fotografie bij FotoStudio XL. In 10 lessen en 3 foto excursies leer je alle instellingen van je camera kennen en toepassen. Zelf in control komen en weten wat je in welke situatie moet instellen. Daarnaast leer je alles over een goede compositie en presentatie van jouw beste beelden.

Kies hieronder welke dag en tijdstip jou het beste uitkomt en schrijf je in!

Vervolgcursus fotografie

Weet je het verschil al tussen een diafragma en de sluitertijd en weet je dat goed te gebruiken? Kies dan voor de vervolgcursus fotografie.

De vervolgcursus fotografie gaat een stap verder. We dagen je verder uit met bekende onderwerpen en voegen een paar boeiende nieuwe onderwerpen toe. Zo gaan we terug naar de analoge tijdperk, ga je op pad met een analoge Hasselblad. Tegelijk vergeten we de digitale tijdperk niet met HDR, Lightroom en Photoshop. Verder dagen we je uit voor bijzondere reisfoto’s en unieke portretten van mensen op straat.

Digitale fotobewerking

Wilt u ook graag leren hoe u uw foto’s zelf kunt bewerken? Kies dan voor de cursus Photoshop van FotoStudio XL. We gaan dan aan de slag met digitale fotobewerking en gebruiken hiervoor de twee meest gebruikte programma’s: Adobe Photoshop Elements en Lightroom. U kunt online ons gehele aanbod vinden en uzelf eenvoudig online inschrijven.

Creatieve fotoworkshop

Wel eens iets anders dan recht toe recht aan fotograferen? FotoStudio XL organiseert regelmatig interessante en creatieve fotoworkshops. Soms in de studio en soms ook ergens op locatie. Schrijf je online in!

Heeft u een vraag over onze fotografie cursus in Utrecht? Schroom dan niet om contact op te nemen, wij vertellen u graag meer over de inhoud van onze cursussen. U kunt zich ook direct online inschrijven via onze website. U ontvangt dan van ons een bevestiging.