Zakelijke fotografie

Zakelijke fotografie

Zakelijke fotografie heeft de afgelopen jaren aan populariteit gewonnen en dit komt met name door social media kanalen als LinkedIn en Facebook. U kunt maar één keer een goede eerste indruk maken en daarom is een professionele profielfoto noodzakelijk. Kom daarom eens langs bij Fotostudio XL en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen in onze professionele studio. U kunt ook direct online een afspraak maken voor het laten maken van een zakelijke profielfoto. De shoot duurt ongeveer een half uur.

Evenementen

Een ander onderdeel van zakelijke fotografie is evenementenfotografie. Ook dit is één van onze specialisaties. Indien u een evenement organiseert, kunt u een fotograaf inzetten voor marketingdoeleinden. Zo kunnen wij uw bezoekers fotograferen en hen een kaartje meegeven waar op staat hoe ze de foto kunnen vinden. Dit kan bijvoorbeeld een Facebookpagina zijn die vervolgens gedeeld wordt. Hierdoor krijgt u als opdrachtgever natuurlijk veel publiciteit en viraliteit op social media. Uiteraard denken wij graag met u mee over een passende vorm van zakelijke fotografie, want iedere situatie is anders.

Ook kunt u ons inschakelen wanneer u een winkel, restaurant of ander soort bedrijf opent. Wij zorgen voor een prachtige sfeerimpressie met oog voor detail. Hier zult u nog jarenlang met veel plezier op terugkijken. Kortom, u verzorgt het evenement, en wij de herinnering!

Heeft u vragen over onze diensten betreffende zakelijke fotografie? Neem dan gerust contact op door te bellen naar 030-6704018, of laat uw gegevens achter via het contactformulier. Wij zullen u dan spoedig bellen.