Geplaatst op Geef een reactie

Drukte in de studio!

De afgelopen week (4 t/m 8 maart) zijn we ontzettend druk geweest in en om de studio, de komende weken blijft dit (gelukkig) zo.

We hebben ook nog een extra kracht erbij in de studio, Kitty is ons komen helpen. Hieronder een klein dagboekje van 4 maart tot vandaag :-).

4 maart: Vandaag ging de wekker extra vroeg én moest ik ineens op maandag werken. Wel met een goede reden natuurlijk, deze week gaan we fotograferen bij Montessorischool Arcade. Van maandag tot en met woensdag 350 kinderen op de foto! Ik ben erg benieuwd of we het gaan redden in 2,5 dag. Gelukkig hebben we Kitty erbij om ons te helpen. Om half 4 ’s middags staan alle kinderen van dag 1 op de foto, we hebben heel de dag heen en weer gelopen, maar het is ons gelukt!

5 maart: Oeii, ik word wakker met spierpijn in mijn benen, van het heel de dag op mijn hurken zitten en weer opstaan. Dag 2 gaat van start eerst nog even samen met Jan erbij, maar al gauw zijn Kitty en ik met z’n tweeën. We hebben ons eigen systeem bedacht en zelfs nog tijd om even rustig te lunchen. Om 2 uur is de dag alweer op zijn einde en weer is het ons gelukt om alle kinderen op de foto te zetten. Moe maar voldaan gaan we terug naar huis. Ik heb alle spullen mee genomen en ga thuis nog even alle foto’s inladen. ’s Avonds kom ik erachter dat ik ook spierpijn in mijn armen heb gekregen, maar nog maar 1 dag en dan is het alweer voorbij.

6 maart: De laatste dag op Arcade, vandaag wordt spannend, want we moeten nog een hele hoop kinderen op de foto zetten en hebben maar tot half 1. Maar, natuurlijk is het ons gelukt, om 5 over half 1 is heel de school op de foto geweest. We zijn hartstikke trots op onszelf, maar het werk is nog niet klaar.

7 maart: Vandaag weer een ‘gewone’ dag in de studio. Ik heb geen moment om stil te zitten, want na 3 dagen niet in de studio geweest te zijn, ligt het werk van die 3 dagen er ook nog. Vandaag was wel een dag om al het werk af te maken wat er nog lag, maar helaas is dat niet helemaal gelukt, gelukkig kan ik morgen tussendoor ook nog wat doen.

8 maart: De Gratis Facebook profielfoto dag is vandaag in de studio, dus dat houdt in dat er heel de dag gezellig allemaal mensen binnen komen lopen om op de foto te gaan. Intussen heb ik al met Jan en Olaf afgesproken dat ik tussendoor iedere keer terug naar boven ren om nog wat werk af te maken. Het is gezellig druk geworden met de profielfoto’s én het is me ook nog gelukt een hele hoop af te krijgen.

12 maart: Zo, deze week mag ik wel weer gewoon op dinsdag beginnen. Deze week heb ik Kitty er ook weer bij in de studio, hartstikke leuk en gezellig, maar toch wel wennen dat ik mijn werk uit handen moet geven (voor een deel). Gelukkig staat Kitty open om het verwerken van de foto’s te doen op onze manier :-).
Na 3 dagen fotograferen komen er nu dus nog 3 dagen uitzoeken en bewerken bij (misschien nog wel wat meer zelfs).

13 maart: Behalve het werk van Arcade hebben we natuurlijk ook al onze andere klanten nog en dat werk hoort ook gewoon netjes op tijd af te zijn. Daardoor is het wel ontzettend druk in de studio en helaas lukt dat deze weken dus niet altijd even snel, maar we blijven hard ons best doen om onze klanten tevreden te houden natuurlijk!

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.