Geplaatst op Geef een reactie

Tot de volgende shoot!

Naast fotograferen in de studio doe ik ook de beeldbewerking en afwerking van onze producten.

Een tijdje terug heb ik 3 kinderen gefotografeerd in de studio en pas zijn de ouders wezen kijken voor een mooie vergroting.

Tijdens het uitzoeken van de foto werd ik al helemaal enthousiast over wat er allemaal kan met de foto’s. Uiteindelijk hebben ze gekozen voor 1 hele grote ingelijste foto van de kinderen voor op de slaapkamer. De lijst was al vrij snel binnen, dus toen was het nog wachten op de grote foto.
Toen de foto eenmaal ingelijst klaar stond heb ik meteen de klant opgebeld en de volgende dag konden ze hem komen halen.

 

De volgende dag werd de foto opgehaald, de eerste reactie; “Wauw, hij is echt mooi”. Ik natuurlijk zo trots als een pauw met een lach van oor tot oor. Ik heb dan ook heel eerlijk gezegd dat ik eigenlijk gewoon jaloers ben en hem ook wil hebben. Dus complimentje voor de ouders!

 

Vanmorgen zat ik weer achter de computer en kwam het volgende mailtje binnen:

 

Hoi Claudia,

 

Wat is ons schilderij van de kinderen gaaf geworden! We zijn er echt super blij mee. Het originele plan om hem boven ons bed te hangen hebben we herzien want we vonden het resultaat eigenlijk gewoon te mooi om boven te hangen. 
Dus nu hangen de mannen prominent in de woonkamer en kan iedereen er van genieten! We hebben ook al veel leuke reacties gehad van vrienden en buren. Bijgaand een paar foto’s, dan kan je zien hoe het geworden is.

 

Tot de volgende shoot,

 

Groetjes, Egbert & Lotte”

 

Dat is toch geweldig om te horen! Mijn dag kan niet meer stuk!

 

IMG_0142 IMG_0146

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.