Geplaatst op Geef een reactie

Een nieuw begin!

Hoi, hoi

Even voorstellen dan maar!

Mijn naam is Aisa Nijhove, 19 jaar en ik studeer aan de Fotovakschool in Amsterdam. Sinds vandaag (6 september 2013) loop ik ook nog eens stage bij Fotostudio Jan en Olaf! Een hele nieuwe ervaring met weer een hele andere manier van werken.

Ik vind het hartstikke leuk om met mensen samen te werken. Vaak ben ik bezig met zwangerschap en baby foto’s, portretten en ik ben vaak op locatie bezig voor reportages. (trouwerijen & bedrijven)

Naast dat ik voor mezelf fotografeer, ben ik ook nog in het nachtleven actief als eventfotograaf. Tot in de laten avond uurtjes kan je mij ook vinden in de discotheken en kroegen van Utrecht.

Over een week zal ik samen met Jan, Olaf en Claudia dagelijks in de studio staan. Ben benieuwd naar wat ik hier allemaal ga leren, kom te weten en ga doen! Ik heb er in ieder geval veel zin in en ik hoop de rest ook!

 

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.