Geplaatst op Geef een reactie

De vrijdagmiddag

Het is alweer eventjes geleden dat ik mijn laatste blog heb geschreven. Op zich heb ik daar een enorm goede reden voor, het is best druk aan het worden in de studio en dan gaan de dingen die iets minder belangrijk zijn (maar niet minder leuk) naar achteren. Ook heb ik af en toe last van een writers block. Dan weet ik een ontzettend leuk verhaal, maar kom ik niet verder dan 2 regels, omdat het in mijn hoofd veel leuker klinkt dan op papier.

In ieder geval ben ik deze week lekker zoet geweest met 1 opdracht (en andere tussendoor natuurlijk). Voor Ensior heeft Jan foto’s gemaakt van het personeel daar en was het (natuurlijk) mijn taak om die foto’s te bewerken. Na een paar keer gebeld en gemaild te hebben met Ensior waren we eruit. De foto’s moeten zwart/wit worden, maar de werknemers hebben allemaal een atribuut meegenomen (gitaar, bokshandschoenen enz.) en die moet in het rood. Gelukkig is het voor mij geen verrassing meer dat ik langer bezig ben met iedere foto dan dat ik altijd zeg. Zo erg is dat ook niet, want het is ontzettend leuk om te doen. Ik ga jullie ook voorbeelden laten zien, maar om het eerlijk te houden, geef ik eerste de foto’s aan Ensior en dan zet ik ze hier neer.

Het is nu bijna 4 uur, mijn dag is bijna voorbij en om eerlijk te bekennen, verlang ik nu best wel naar het weekend. Nou heb ik natuurlijk niks te klagen hoor, want ik doe werk wat ik ontzettend leuk vind en het is aardig druk geweest deze week, maar stiekem is het wel lekker als ik hier straks de deur dicht draai en dan tot en met dinsdag niet meer naar een computerscherm hoef te kijken.

Oh nee!! Vergeet ik het nog bijna te zeggen ook! Gisteren (23 februari) was het precies 1 jaar geleden dat ik binnenstapte bij Fotostudio Jan&Olaf en morgen (25 februari) is het precies 1 jaar geleden dat ik mijn eerste dag hier had en lekker noooooit meer weg ben gegaan, haha.

Fijn weekend en tot volgende week!!

Grtz!

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.